به گزارش فارس، حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی در آیین گشایش حوزههای علمیه تهران در سال تحصیلی جدید، در پاسخ به این سؤال که چرا طلبه شدم، گفت: مردم کره زمین به سه دسته تولیدکننده، توزیعکننده و مصرفکننده تقسیم میشوند که طلاب یا در مرحله تولید علم یا توزیع و ناطق علم و یا عامل به علم هستند.
حجتالاسلام قرائتی با تاکید بر اینکه در قرآن کریم چند هزار رساله علمی وجود دارد که تاکنون کسی به سراغ آنها نرفته است، اظهار داشت: تفسیر قرآن باید در تمامی پایههای درسی طلاب گنجانده شود و براساس فرموده علامه طباطبایی در این خصوص، تفسیر قرآن هر 2 سال یکبار باید عوض شده و با زندگی روز تطبیق داده شود.
وی با اشاره به سؤال حضرت ابراهیم از عموی خود مبنی بر اینکه «این بتها چیست» عنوان کرد: از این آیه کریمه، میتوان پنج قانون کلی را به دست آورد؛ اینکه در اصلاح و ارشاد، سن فرد و تعداد آنها شرط نیست، همچنین در ارشاد دیگران باید از خودیها و از اولویتها شروع کرد و وجدان افراد را هم مدنظر قرار داد.
ضرورت راهاندازی سایت خنده حلال
رئیس ستاد اقامه نماز یادآور شد: بنده در دانشگاه به شرطی نماز میخوانم که حداقل پنج دقیقه بتوانم تفسیر بگویم. روزی به آیه 5 سوره مبارکه نمل رسیدم در این آیه، حرکت گوسفند به سمت طویله زیبا دانسته شده است با خود فکر کردم چگونه میتوان تفسیر این آیه را برای مردم ذکر کرد از این رو خصوصیات گله میش را مورد توجه قرار دادم.
وی ادامه داد: نکاتی را که میتوان برای آیه 5 سوره نمل ذکر کرد این است که اگر یک نظامی را در نظر بگیریم و این نظام، روی پای خود ایستاده، دارای هدفی مقدس بوده و به صورت جمعی حرکت کند، منافع زودبازده و دیربازده داشته باشد و توسط مدیری عاقل اداره شود، این حرکت و این نظام، مقدس و زیبا خواهد بود.
حجتالاسلام قرائتی با تأکید بر اینکه طلاب باید تفسیر قرآن و نهجالبلاغه را جدی بگیرند، گفت: در تحصیل علم نباید مدرکگرا باشیم، همانطور که خود من همیشه به دنبال فراگیری تفسیر و آموزش آن بودم و امروز حوزه علمیه مدرک سطح 4 را به من ارائه داده است.
وی تصریح کرد: امروز جامعه ما نیازمند طنز حلال است از این رو من پیشنهاد راهاندازی سایت خنده حلال را کردهام تا هر طلبهای لطیفههای حکیمانه و شیرین خود را جمعآوری و در این سایت ارائه کند تا مردم به جای پیامکهای نامناسب از این طنزهای حلال استفاده کنند.
موضوع مطلب :