پایگاه خبری دریچه
سیاسی ، اجتماعی ، اقتصادی ، فرهنگی و ...
درباره وبلاگ


سیاسی ، اجتماعی ، اقتصادی ، فرهنگی و ...
چهارشنبه 91 مرداد 18 :: 5:6 عصر :: نویسنده : دریچه نویس

به گزارش مشرق به نقل از مهر، ماجرا از ارسال پیامکهایی شروع می شود که در محتوای آن آمده است: «ادوکلن با عطر خوب به نام « lovley « ساخت اسرائیل که جدیدا از مرز عراق وارد ایران شده است، حاوی مواد کشنده است که پس از استنشاق آن پس از 4 الی 5 روز تاثیر خود را گذاشته و درمان ندارد.»

وقتی موضوع را با مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در جریان گذاشتیم، او از تشکیل ستاد ویژه ای در معاونت غذا و داروی این دانشگاه به منظور بررسی این موضوع خبر داد و افزود: تا این لحظه موردی در بازار یافت نشده که چنین ویژگی داشته باشد.

نجفی اظهارداشت: مشابه این برند در بازار وجود دارد که البته برچسب وزارت بهداشت را دارد.وی با عنوان این مطلب که ظاهرا این ادوکلن در بازار کشور عراق خیلی شایع است، ادامه داد: ظاهرا عکسی که بر روی ادوکلن مورد اشاره در عراق دیده می شود، تصویر بن لادن است اما ادوکلنی که در بازار داخلی موجود است و برچسب وزارت بهداشت را دارد، چنین تصویری را ندارد و فقط تشابه اسمی است.مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در خصوص کشنده بودن این ادوکلن نیز افزود: در اخبار آمده که این ادوکلن در عراق کشته هم داده است.

نجفی با عنوان این مطلب که احتمالا واردات این قبیل محصولات قاچاق به واسطه زائران عتبات صورت می گیرد، گفت: بر همین اساس، قصد داریم با اعزام افرادی به عراق و تهیه این ادوکلن، آزمایشات لازم را بر روی آن انجام دهیم تا از صحت و سقم آن مطمئن شویم.این در حالی است که دکتر بهزاد شریف مخمل‌زاده معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز عنوان داشته است که این معاونت در آزمایش اقلام وارداتی تنها مواردی را مورد سنجش قرار می‌دهد که به صورت رسمی و از مرزهای قانونی وارد کشور شده باشند.وی گفته است که ادوکلن موسوم به «lovely» به صورت غیررسمی وارد کشور شده و با توجه به اهمیت موضوع، اکنون باید سازمان پزشکی قانونی وارد عمل شود با تشکیل پرونده، این موضوع بررسی شود. معاونت غذا و داروی دانشگاه جندی‌شاپور نیز تا جایی که امکان داشته باشد در این زمینه با پزشکی قانونی همکاری می‌کند تا با هماهنگی بین‌بخشی، موضوع روشن شود.




موضوع مطلب :
سه شنبه 91 مرداد 17 :: 10:55 عصر :: نویسنده : دریچه نویس
شیخ جعفر شجونی در گفتگویی با روزنامه اعتماد به بیان دلایل خود برای مخالفت با اصلاح طلبان پرداخته و در برابر اتهامات اخلاقی که رئیس سابق ساواک در کتابی به او نسبت داده ، از خود دفاع کرده است. بخش هایی از این گفتگو را در زیر می خوانید:
- در دوره اصلاحات حداقل دو قوه در دست آنها بود، هم قوه مقننه و هم قوه مجریه. آنها وقتی به مجلس رفتند، به جای اینکه برای مردم کاری کنند، گفتند ما می‌خواهیم از حاکمیت بیرون برویم. اینها اعتصاب کردند، استعفا کردند، از مجلس هم بیرون رفتند حالا چرا باید مردم دوباره به آنها رای ‌دهند. اصلا مگر می‌شود تاجری که سرمایه‌اش تمام شده را به سرمایه‌گذاری دعوت کرد.
- فعلا باد به پرچم اصولگرایی می‌خورد. دیو چو بیرون رود، فرشته درآید. آنها رفتند، اینها آمدند. حالا منتظریم ببینیم در مجلس چه کار می‌کنند؟ کسی که به تاریخ پیوسته، دیگر دورانش تمام شده است.
- یک وقتی یک آدمی شخصیت بزرگی دارد مثل گاندی و عبدالناصر و مصدق. اینها که این‌جور نیستند. اصلاح‌طلب‌ها نمی‌توانند بین مردم آفتابی شوند. مردم از اینها با لنگه کفش استقبال می‌کنند.
- کله‌گنده این جریان که هاشمی‌رفسنجانی است، جرات ندارد به نماز جمعه بیاید چون مردم به او حمله می‌کنند. اگر خاتمی و کروبی بیایند دیگر بدتر. افکار عمومی را همین جوری می‌شود فهمید.
- بعضی‌ها طبق قانون می‌توانند فعالیت کنند، بعضی‌ها کارنامه منفی دارند و نمی‌توانند فعالیت کنند. شورای نگهبان که از پیرمردهای 80، 85 ساله تشکیل شده، نمی‌تواند روی هوای نفس تصمیم بگیرد.اصلاح‌طلب‌ها پرونده دارند چرا که وقتی داخل سیستم شدند، گفتند ما نظام را قبول نداریم. در تمام دنیا هیچ‌کس به براندازها اجازه فعالیت نمی‌دهد.
- انتقاد با براندازی فرق دارد. اما اصلاح‌طلب‌ها هم انتقاد کردند، هم اعتراض و هم براندازی. و هم اینکه برای دشمن سیگنال فرستادند به هوای حرکات اینها، از پادگان اشرف تا سلطنت‌طلب‌ها، تا فدایی خلق و بهایی و هم کسانی که اصلا رای نداده بودند، مجال عرض‌اندام پیدا کردند. فکر کردند حلیم پخش می‌کنند.
- اینها با امام بودند ولی الان می‌گویند ما با افکار امام مخالف بودیم. خوئینی‌ها و امثال ذلک گفتند ما ولایت فقیه را قبول نداشتیم. پول امام را همه قبول داشتند. دادستانی امام را همه قبول داشتند. کروبی پول امام را قبول داشت اما ولایت فقیه را نه. اینها فقط دم از امام، می‌زنند. به حسن خمینی می‌گویند یادگار امام، من هم می‌گویم. اما شورای نگهبان را که آن هم یادگار امام است، قبول ندارند. آقای محتشمی در سخنرانی‌اش صراحتا گفت 12 عضو شورای نگهبان اصلا صلاحیت ندارند. شورای نگهبان زمان امام هم رد صلاحیت می‌کرد.
- ثابتی قاتل آیت‌الله سعیدی و غفاری بوده. من پاسخ همه تهمت‌هایش را هم داده‌ام. ثابتی ساواکی است. یک عمر خون ریخته و جنایت کرده. خودشان به من گفتند ما برای 300 نفر که بین آنها سناتور هم بودند، از این مونتاژها درست کرده‌ایم. یک وقتی من را از خیابان‌ها دزدیدند و بردند معاون ساواک تهران آقای تهامی یک چمدان از همین عکس‌ها ریختند روی میز از آقای آیت‌الله لواسانی، ‌مصطفی خمینی، آقای فلسفی و… عکس درست کرده بودند که ما برویم ساواکی بشویم و الحمدلله ما ساواکی نشدیم. حالا با سرمایه‌های ایران آروغ ویتامین می‌زنند و از این حرف‌ها می‌گویند.
- من که در مجلس بودم، آقای هاشمی رییس بود، یک دوره دیگر آقای کروبی بود. ما آن موقع به آنها عزت و احترام می‌کردیم. من آدم هدفی هستم نه علفی. من اصولی هستم. من و آقای کروبی با هم زندان بودیم. با پدر خدابیامرزش هم زندان بودم. همه ما طرفدار امام بودیم. این مسائل سیاسی و فتنه‌ها ما را از هم جدا ‌کرد. الان دلم برای چه تنگ شود؟ اول از همه ما دنبال شهید نواب صفوی رفتیم، بعد پیوند زدیم به امام. از امام هم هزار تومان گیرم نیامده است. من از پول، مخصوصا پول حرام متنفرم. الان چهار بچه دارم که همه بیکارند.در مقابل فائزه امروز صبح فرار کرده رفته، پسر هاشمی در لندن پرخوری می‌کند، اینها نظام‌ را فدای فرزندان خودشان کردند. باعث غم و غصه رهبر شدند. کارد بخورد به آن دل که برای آنها تنگ شود.



موضوع مطلب :
سه شنبه 91 مرداد 17 :: 2:36 عصر :: نویسنده : دریچه نویس

به گزارش مشرق به نقل از مهر، طی هفته های اخیر گزارشهای متعددی درباره تعمیق روابط اقلیم کردستان عراق با رژیم صهیونیستی در عرصه های مختلف اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و اطلاعاتی منتشر شده است.

در همین رابطه اخیرا دولت عراق در یک موضع رسمی اعلام کرد: هر گونه تصمیم مقامات اقلیم کردستان عراق درباره برقراری روابط با اسرئیل بدون تایید بغداد مردود خواهد بود.

اما پایگاه خبری السومریه نیوز روز گذشته در گزارشی به بررسی تماسهای اخیر ایجاد شده میان اربیل و تل آویو پرداخته است.

در این گزارش آمده است: "عبدالله محمود" از نمایندگان ائتلاف تغییر (از جریانهای کرد) در پارلمان عراق تاکید دارد که اربیل در برقراری روابط با تمامی دولتها از جمله اسرائیل آزاد است.

وی معتقد است: اقلیم کردستان عراق در صورتی که برقراری روابط با کشوری را در جهت مصالح خود ببیند، اقدام به آن خواهد کرد.

در واکنش به این اظهارات "احمد شفان"  از نمایندگان ائتلاف کردستان در پارلمان عراق با تاکید بر لزوم موافقت بغداد با هر گونه تصمیمی در زمینه برقراری روابط با اسرائیل، بدون ارائه جزئیات بیشتر اظهار داشت: هم اکنون توطئه ای جدید، اقلیم کردستان عراق را هدف قرار داده است.

در ادامه این گزارش به اظهارات "عظیم حسینی" سرکنسول ایران در اربیل در ماه می گذشته اشاره شده که از وجود اتباع صهیونیستی در اقلیم کردستان عراق خبر داده بود. اظهاراتی که از سوی سران اقلیم کردستان عراق به شدت تکذیب شد و مسئولان وزارت خارجه عراق حتی خواستار ارائه مدارک و اسناد این موضوع از سوی ایران شدند.

این در حالی بود که "جبار یاور" از مقامات اقلیم کردستان عراق در ماه مارس گذشته وجود یگانها و مراکز جاسوسی اسرائیل در این منطقه را تکذیب کرد. وی ادعا کرد که مقامات اربیل بدون مجوز دولت بغداد تصمیمی را در زمینه برقراری روابط با اسرائیل عملی نخواهند کرد.

این در حالی است که روزنامه ساندی تایمز چند ماه پیش در گزارشی اعلام کرد: اسرائیل طی سالهای اخیر با استفاده از برخی پایگاههای جاسوسی خود در منطقه اقلیم کردستان، اقدام به عملیاتهای جاسوسی علیه برنامه هسته ای ایران می کند. در این گزارش اعلام شد که عوامل جاسوسی موساد با پوشیدن یونیفرمهای سربازان ایرانی از طریق مرز مشترک دو کشور وارد ایران می شوند و ماموریتهای خود را به انجام می رسانند.

از سوی دیگر، طی ماههای اخیر برخی رسانه های محلی از برقراری پروازهای هوایی بسیار ارزان قیمت میان اربیل و تل آویو پرده برداشته بودند. پروازهایی که موجبات ورود بیشتر صهیونیستها به خاک اقلیم کردستان عراق را به وجود می آورد.

فعالیتهای رژیم صهیونیستی در اقلیم کردستان عراق تنها به موارد فوق منحصر نمی شود. از اوایل سال 2010 مجله ای با عنوان "اسرائیل کرد" در منطقه اربیل منتشر می شود که برقراری روابط نزدیکتر میان کردها و اسرائیل را دنبال می کند. این مجله با مجوز رسمی مقامات کردستان عراق به چهار زبان انگلیسی، عربی، ترکی و کردی منتشر می شود.




موضوع مطلب :
سه شنبه 91 مرداد 17 :: 1:2 عصر :: نویسنده : دریچه نویس

به گزارش مشرق به نقل از پرس تی‌وی، چند نفر به پاسگاهی مرزی متعلق به مصر در زمان افطار حمله می‌برند و بدون دادن تلفات، سر 16 سرباز مصری را می‌برند و سپس سوار بر دو خودرویی که از پاسگاه مصری به غنیمت گرفته‌اند خود را به مرز اسرائیل می‌رسانند. اسرائیلی‌ها می‌گویند که از این دو ماشین یکی خودش منفجر شد و دومی هدف هلیکوپتر قرار گرفت و همه از بین رفتند.

این عده چه کسانی بوده‌اند؟ بریدن سر سربازان مصری را به هنگام افطار مجاز می‌دانند و آن را مقدمه حمله به اسرائیل قرار می‌دهند!! برای ناظری که با مشکلات خاورمیانه اندکی آشنایی سیاسی داشته باشد هضم این تناقض دشوار و حتی ناممکن می‌نماید. طبیعی است که در چنین حالتی، فکر به سمت توطئه بودن کل داستان حرکت کند.

حتما در تاریخ دیگر ملت‌ها مورد مشابهی وجود دارد. در اسلام، در زمان چهارمین خلیفه بعد از پیامبر، گروهی سیاسی پدید آمد که تعصب خاصی بر فکر خود داشت و از کشتن مسلمانان عادی برای رسیدن به هدف خود و حمله به لشکریان حکومتی ابایی نداشت. این گروه به نام خوارج نامیده شدند؛ افرادی متعصب که مغز آن‌ها شستشو داده شده بود و جز کشتن دشمن خود هیچ چیزی را نمی‌دیدند و حاضر بودند برای رسیدن به هدف از جان خود براحتی بگذرند، افرادی که عمق فکری نداشتند و دیگران براحتی بر فکر آن‌ها تأثیر می‌گذاشتند.

خوارج بتدریج از میان رفتند و باقیمانده آن‌ها از حالت سیاسی به مکتبی فقهی تبدیل شدند و هنوز می‌توان نشانه‌هایی از آن‌ها را در شمال آفریقا و کشور عمان ـ در خلیج فارس ـ دید.

در تاریخ معاصر خاورمیانه فکر خوارج تکرارهایی دارد. مانند گروه «التکفیر و الهجره»، در مصر، که از اخوان‌المسلمین جدا شد. حتی گروه القاعده نیز تکرار فکر سیاسی خوارج است: مقدس کردن هدف و آسان گرفتن قربانی شدن مردم عادی. هم اکنون نیز این فکر سیاسی ـ عملیاتی در عراق و نیجریه قابل مشاهده است. آیا بزودی سرزمین‌های دیگری را می‌توان یافت که این طرز تفکر و عمل در آن حالت عادی بگیرد؟

این فکر متعلق به یک گروه از یک کشور نیست، بلکه همچون ویروس منتشر می‌شود. اخیرا عکاسی انگلیسی در سوریه ربوده شد و مدت‌ها اسیر دست گروهی بود که تعدادی از افرادش انگلیسی را به لهجه لندنی حرف می‌زدند. جان کانتلی در روزنامه ساندی تایمز نوشت: «حدود 30 نفر بودند. 12 نفرشان انگلیسی حرف می‌زدند که 9 نفرشان لهجه بریتانیایی داشتند».

این عده از کجا آمده‌اند. بعید است به تنهایی و به صورت انفرادی اقدام کرده باشند. سازمان‌هایی آن‌ها را پیدا و جمع می‌کنند و به سوریه می‌فرستند. براحتی می‌توان حدس زد که این سازمان‌ها با دستگاه‌های امنیتی بین‌المللی ارتباط دارند. قبلا تجربه‌های مشابهی وجود داشته است، مانند افغانستان و بوسنی و چچن و یمن و سومالی؛ ولی سوریه با بقیه فرق دارد. تفاوت اصلی به زبان و تاریخ و هویت مشترک برمی‌گردد. بیشتر کسانی که در افغانستان با ارتش شوروی جنگیدند هویت عربی داشتند. بخش عمده‌ای از اینان بعدها در بوسنی و چچن هم در جنگ‌ها شرکت کردند. «عرب‌های افغانی» نام این عده است. حتی ممکن است لباس‌های افغانی نیز بپوشند و در تونس تظاهرات کنند.

این نخستین بار نیست که غرب و القاعده در کنار هم قرار می‌گیرند. قبل از آن‌که القاعده تشکیل شود، بن لادن و همفکرانش رهبری بخشی از طرح امریکا برای به زانو در آوردن ارتش شوروی در افغانستان را بر عهده داشتند. این غول ساخته غرب و دولت‌هایی مانند سعودی و امارات و قطر دیگر بعد از آزادی افغانستان، به چراغ خود بازنگشت.

اینک دیگر دولت‌های غربی و ترکیه و بعضا عربی مخفی نمی‌گذارند که به اعزام نیرو و ارسال سلاح به سوریه کمک می‌کنند. هدف اصلی سرنگون کردن شخص بشار اسد از قدرت در سوریه است. می‌گویند که امریکا سعی می‌کند نظام در سوریه حفظ شود تا در صورت کناره‌گیری بشار اسد، تجربه عراق و فروپاشی نهادهای دولتی و امنیتی تکرار نشود. سازمان «سی.آی.ای» در مرزهای عراق و ترکیه و اردن نظارت می‌کند تا سلاح به دست گروه‌های اسلام‌گرا در سوریه نرسد. عبدالباسط سیدا، رئیس شورای ملی سوریه، نیز می‌گوید که داستان ریشه‌کنی حزب بعث ـ بر خلاف عراق ـ در سوریه تکرار نخواهد شد.

با این حال، به نظر نمی‌رسد که این تضمین‌ها چندان اطمینان بخش و عملی باشد. غولی که در سوریه ساخته می‌شود، این کشور را تا مرز تجزیه پیش خواهد برد. کسی نمی‌تواند این غول را به بطری خود بازگرداند. اگر مرگ بن لادن و ضربات پیاپی به القاعده در عراق و یمن موجب تضعیف آن شده باشد، سوریه مکان مناسبی برای تجدید قوای این گروه است که متحد طبیعی خود را در میان سلفی‌ها جستجو می‌کند.




موضوع مطلب :
سه شنبه 91 مرداد 17 :: 12:56 عصر :: نویسنده : دریچه نویس

به گزارش مشرق، گلابدره‌ای که اگر قرار باشد برایش چیزی نوشت حتما باید اشاره کرد مردی این روزها درگذشته است که از همه نوشته‌هایش جسورتر و بی‌پرواتر بود. مردی که حالا نگاهی به «لحظه‌های انقلاب» یا «آقا جلال» او کردن دردی را دوا نمی‌کند.

او رفته است. به چه دردش می‌خورد که بگوییم جوجه جلال بود یا شاگردش؟ مهم این است که آقا محمود قلندر، ورد زبانش واژه «جوجه» بود؛ به هرکسی هم که می‌رسید می‌گفت.

آنقدر لهجه‌اش صریح و بلند بود که اگر در هر گوشه خیابان حرف می‌زد، حتما آن سوی خیابان هم می‌فهمیدند که دارند صدای گلابدره‌ای را می‌شنوند.

این نویسنده شوریده و به قول خودش «هوم‌لس» دست‌کم در 35 سال گذشته تاوان بی‌خانمانی‌اش را داد.

نوشته‌هایش ـ با آن دست نویس کج و معوج و خودکار قرمز که گاه وسط کار تبدیل به مداد می‌شد ـ شبیه کرگدنی بود غران و مهاجم که هیچ لنگری نمی‌توانست نگهش دارد.

معانی در کلام او چنان زنده بود و فریادزنان و خروشان که انگار می‌خواست واژه‌ها را هم پاره کند و از گوشه کاغذهای بزرگی که گلابدره‌ای رویشان می‌نوشت، خارج شود.

وقتی با خودش همکلام می‌شدی، حتما می‌فهمیدی سرچشمه آن کلمات مردی است بسیار جسورتر و بی‌پرواتر از آن نوشته‌ها. این همکلامی به شنونده‌اش فقط و فقط یادآور می‌شد که او متعلق به کوه و دشت است.

اگرچه غمگین از «هوم‌لس»ی دائم و بی‌خانمانی مداوم. محمود گلابدره‌ای بخش مهمی از صراحت لهجه‌اش را به جای استفاده در داستان‌هایش، در خواهش و تمنا برای نجات از بی‌خانمانی‌اش به کار برد.

همین‌طور ناسزاهایی که باید به ضدقهرمانان قصه‌هایش می‌گفت، نثار آدم‌هایی کرد که از درد و داغش بی‌خبر بودند.

اگرچه گلابدره‌ای بچه جنوب شهر تهران نبود، اما لحن جنوب‌شهری و صمیمی‌اش، مثل خیابان‌گردهای هندی مدام در تقدیس سرپناهی بود که به آن احتیاج داشت «ببین! جوجه! من اگه این دفعه از این جا آواره بشم، باید دوباره برم توی غار. می‌فهمی؟»

نویسنده لحظه‌های انقلاب، حالا حتما به سرپناهی که روزی به سر همه مردمان نیک و بد، سایه خواهد انداخت، رسیده است. بعد از این، به شیوه خودش می‌شود بالای گورش نشست و بعد از فاتحه‌ای بی‌ریا، گفت: «جوجه! دیدی بالاخره صاحب خانه شدی!»

منبع: جام جم




موضوع مطلب :
سه شنبه 91 مرداد 17 :: 10:56 صبح :: نویسنده : دریچه نویس

برای دیدن سایز واقعی هر عکس روی آن کلیک کنید.




موضوع مطلب :
سه شنبه 91 مرداد 17 :: 10:32 صبح :: نویسنده : دریچه نویس
خبرگزاری فارس: توقف آبی‌پوشان در کویر/ مس اولین امتیاز را از استقلال گرفت

آخرین دیدار هفته چهارم لیگ برتر فوتبال از ساعت 22:30 بین مس و استقلال در ورزشگاه باهنر کرمان و در حضور 15 هزار تماشاگر برگزار شد و با تساوی بدون گل به پایان رسید.

فریدون زندی در دقیقه 23 یک گل زد که کمک داور آن را آفساید اعلام کرد. این گل را هم مثل بازی کسی ندید زیرا فقط دقایقی از دیدار دو تیم به دلیل رقابت ورزشکاران ایرانی در المپیک از تلویزیون پخش شد.

دقایق ابتدایی مسابقه تحت تاثیر کشتی امید نوروزی در المپیک بود و تماشاگران به شدت این قهرمان را تشویق کردند.

احمد صالحی داور مسابقه به رضا عنایتی و میلاد جهانی از مس کرمان و حنیف عمران‌زاده از استقلال کارت زرد نشان داد.

با این تساوی مس کرمان اولین امتیازش را در لیگ دوازدهم گرفت و استقلال هم 7 امتیازی شد.

ترکیب مس کرمان:

آرمان شهدادنژاد، وحید اسماعیل‌بیگی، شجاع خلیل‌زاده( از دقیقه 20 جلال کرمی)، مهدی محمدی، حسین کاظمی( از دقیقه 70 مهرداد کریمیان)، فرهاد سالاری، فرزاد حسین‌خانی، ایوان پتروویچ، شهرام گودرزی( از دقیقه 87 میلاد جهانی)، احمد حسن‌زاده، رضا عنایتی

سرمربی: ابراهیم قاسمپور

  ترکیب استقلال:

  سید مهدی رحمتی، پژمان منتظرِی، امیرحسین صادقی، علی حمودی(از دقیقه 46 حنیف عمران‌زاده)، خسرو حیدری، جواد نکونام، فابیو جانواریو(از دقیقه 83 ساموئل)، فریدون زندی، هاشم بیک‌زاده، سیاوش اکبرپور و سیدامین منوچهری(از دقیقه 55 آرش برهانی)

سرمربی: امیر قلعه‌نویی

سایر نتایج دیدارهای دوشنبه شب به شرح زیر است:

سایپا 2 - داماش گیلان صفر

گل‌ها: سجاد شهباز‌زاده دقیقه 51 و میلاد غریبی 58

نفت آبادان 2 - نفت تهران 6

گل‌ها: علی ممبینی دقیقه 9 و روح الله عرب دقیقه 27 برای نفت آبادان، سیدایمان موسوی دقیقه 7، محمدحسین مهرآزما 82 و 2+90 و یعقوب کریمی در دقایق 85، 87 و 4+90 برای نفت تهران

آلومینیوم هرمزگان یک - فولاد خوزستان یک

گل‌ها: عبدالله کرمی دقیقه 47 برای فولاد، رضا ناصحی دقیقه 50 برای آلومینیوم

ملوان یک - فجر سپاسی صفر

گل: جلال رافخایی دقیقه 52 از روی نقطه پنالتی

پیکان 3 - گهر زاگرس 2

گل‌ها: میربزرگی دقیقه 10، سجاد فیض‌اللهی 38 و ایمان مبعلی دقیقه 61 برای پیکان و فرید عابدی دقیقه 14 و محمد پروین دقیقه 50 برای گهر

راه آهن صفر - تراکتورسازی یک

گل: احسان حاج‌صفی دقیقه 68

ذوب‌آهن صفر - سپاهان 4

گل‌ها: هادی تامینی دقیقه 17، رادومیر جلاویچ 49، محرم نویدکیا 51 و احمد جمشیدیان 90

اخراج: محمدعلی احمدی دقیقه 75 از سپاهان

شب گذشته نیز پرسپولیس 2 بر صفر برابر صبای قم در ورزشگاه آزادی شکست خورد.

 




موضوع مطلب :
سه شنبه 91 مرداد 17 :: 10:27 صبح :: نویسنده : دریچه نویس

شاید جالب باشد که بدانید بزرگترین تار عنکبوت دنیا که می تواند تا 25 متر بزرگ باشد توسط یک عنکبوت 3 سانتی متری تنیده می شود. این تار که محکم ترین تار عنکبوت دنیاست می تواند در خود حشرات بزرگ و حتی پرندگان را گرفتار کند.

 

 

این عنکبوت باهوش ماداگاسکاری تارهای خود را در اطراف رودخانه ها می تند تا بتواند از حشراتی که در اطراف رودخانه ها به وفور یافت می شوند تغذیه کند، پس اگر قصد سفر به ماداگاسکار داشتید در کنار رودخانه ها حواس خود را جمع کنید، قطعا این عنکبوت به شما کار ندارد اما اگر در تار آن گیر کنید حتما حس خوبی نخواهید داشت.  

 




موضوع مطلب :
سه شنبه 91 مرداد 17 :: 10:22 صبح :: نویسنده : دریچه نویس

یک نوع حلزون غول پیکر، البته در مقیاس حلزون ها وجود دارد که در افریقا یافت می شود این حلزون عجیب که به ببر حلزون ها معروف است جزو بزرگترین حلزوهای دنیاست و لاک آن تا عرض 18 سانتیمتر رشد می کند.

 

 

این حلزون که نمونه های زیادی از آن در جنگلهای غنا وجود دارد می تواند سالانه تا 1200 عدد تخم بگذارد و تعداد زیادی از آنها در این منطقه یافت می شود که البته مثل حلزون های کوچکتر، آرام و بی صدا و بی آزار هستند.

 

 

شاید به دست گرفتن یک حلزون به اندازه یک سکه احساس خوبی برای خیلی از ما نداشته باشد اما به دست گرفتن یک حلزون به اندازه کف دست چطور؟

 

 




موضوع مطلب :
سه شنبه 91 مرداد 17 :: 9:54 صبح :: نویسنده : دریچه نویس
در سلسله عملیات‌های پیچیده اطلاعاتی، یک تیم گسترده جاسوسی-تروریستی توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) به دام افتادند.




موضوع مطلب :
پیوندها
لوگو
سیاسی ، اجتماعی ، اقتصادی ، فرهنگی و ...
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 29
  • بازدید دیروز: 132
  • کل بازدیدها: 218796