پایگاه خبری دریچه
سیاسی ، اجتماعی ، اقتصادی ، فرهنگی و ...
درباره وبلاگ


سیاسی ، اجتماعی ، اقتصادی ، فرهنگی و ...
چهارشنبه 91 مرداد 11 :: 1:18 عصر :: نویسنده : دریچه نویس


به گزارش خبرگزاری فارس، محمدرضا گلشنی یکی از آزادگان سرافراز کشورمان درخصوص ماه مبارک رمضان در اسارت می‌گوید: قبل از آغاز دوره اسارت و زمانی که در ایران بودم به خاطر ناراحتی معده تا 19 سالگی نتوانستم روزه بگیرم، ولی با توجه به شرایط دوره اسارت، از همان سال اول توانستم در ماه مبارک رمضان روزه بگیرم.

وی ادامه می‌دهد: زمانی که در اسارتگاه موصل بودیم، برای سحری یک لیوان آش و 3 عدد سمون (نوعی نان که خمیر داخل آن مانند آدامس بود) به ما می‌دادند.

این آزاده دفاع مقدس بیان می‌دارد: گاهی اوقات که خمیر سمون خوب بود با 2 دست آن را می‌ساییدیم تا تبدیل به آرد شود، سپس از این آرد برای درست کردن شیرینی استفاده می‌کردیم.

وی در خصوص درمان بیماری معده در دوره اسارت، خاطرنشان می‌کند: «غلامرضا سرمدی» تکنسین اورژانس که طی مأموریت اعزام مجروحان از خط مقدم به پشت جبهه‌ به اسارت دشمن در آمده بود، برای درمان بیماری معده بنده توصیه کرد، تغذیه و برنامه غذایی را تنظیم کنم.

گلشنی با اشاره به حدیث حضرت علی (ع) مبنی بر این که «تا گرسنه نشدید، غذا نخورید تا معده کاملاً پاک شود؛ تا سیر نشدید، دست از غذا بکشید»، می‌افزاید: با توجه به شرایط حاکم در دوره اسارت این حدیث حضرت علی (ع) برای ما عملی شد.

وی بیان می‌دارد: بعد از درمان بیماری معده با این روش، طوری شد که روزه‌های قضا و مستحبی ‌گرفتم و علاوه بر آن قبل از ماه مبارک رمضان به استقبال این ماه می‌رفتم.

گلشنی خاطرنشان می‌کند: ما در اسارتگاه کتاب مفاتیح‌الجنان و مناجات نداشتیم؛ «امیر نوذری» یکی از اسرا بود که دعای کمیل، مناجات شعبانیه، دعای ندبه و دعاهای دیگر را کاملاً حفظ بود؛ برای این که تمام آزادگان بتواند از این دعا‌ها استفاده کنند، اقدام به نوشتن این ادعیه بر روی کاغذ کرد.

وی بیان می‌دارد: کاغذ و قلم در اسارتگاه وجود نداشت، در نتیجه این دعاها را بر روی زرورق سیگار یا ورق‌های نازکی که از مقوای پودر لباسشویی درست کرده بودیم، نوشتیم و بعد از آن وقتی نماینده صلیب سرخ به اسارتگاه آمد، از وی درخواست مفاتیح الجنان کردیم که از ایران برایمان فرستادند.

این آزاده دوران دفاع مقدس می‌افزاید: در هر اسارتگاه که 100 اسیر در آنجا حضور داشتند، یک جلد کتاب مفاتیح‌الجنان وجود داشت و برای اینکه تمام اسرا بتوانند از مطالب این کتاب استفاده کنند، دعاها را از هم جدا می‌کردیم و اسرا مجدداً از روی این دعا‌ها می‌نوشتند.




موضوع مطلب :
خبرگزاری فارس: کمک«اسد» برای جلوگیری از سقوط خط فاو /به نام سوریه تسلیحات می‌خریدیم

خبرگزاری فارس: وزیر سپاه در ایام دفاع مقدس گفت: حافظ اسد دستور داد در فرودگاه دمشق، یک آشیانه و انبار تحویل ما دادند و ما هم چیزهایی که می‌خریدیم را به آنجا می‌بردیم و در موقع مناسب هواپیما می‌فرستادیم تا آنها را به کشور بیاورند.

سوریه یکی از معدود کشورهایی است که بواسطه شخصیت رییس‌جمهور وقت خود یعنی حافظ اسد، در ایام جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، در کنار جمهوری اسلامی ماند و بیشترین کمکها را از لحاظ نظامی به ایران کرد.

آموزش یگان موشکی سپاه در روزگاری که کشور کوچکترین تجربه ای در این زمینه نداشت و نیز کمکهای همیشگی سوریه در زمینه خرید تسلیحات بخشی از این کمکها بود که از سوی دولت این کشور صورت گرفت.

هرچند دفاع امروز جمهوری اسلامی ایران از حکومت بشار اسد در سوریه در مقابل موج شدید فتنه‌های غربی علیه این کشور، ریشه در آزادی خواهی و استکبارستیزی انقلاب اسلامی دارد، اما بد نیست مردم ایران با گوشه‌هایی از کمک‌های کشور سوریه در روزگاری که تمامی دنیای استکبار پشت رژیم بعث عراق و مقابل انقلاب اسلامی ایستاد، بیشتر آشنا شوند.

متن زیر گفتگوی گروه امنیتی دفاعی خبرگزاری فارس است با محسن رفیقدوست که به عنوان وزیر سپاه در آن سالها و نیز مسئول اصلی تدارکات و لجستیک سپاه، بیشترین نقش را در برقراری این رابطه با کشورهایی نظیر سوریه داشت.

محسن رفیقدوست وزیر سپاه در دوران دفاع مقدس

* اوایل جنگ به اسم سوریه از دنیا سلاح می‌خریدیم

محسن رفیقدوست با بیان اینکه سوریه یکی از اولین کشورهایی بود که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، آن را به رسمیت شناخت، گفت: در سال‌های اول انقلاب 3 کشور در رابطه با ایران موثر بودند، سوریه، لیبی و کره شمالی که بعد از شروع جنگ، اولین کشوری که اتفاقا همسایه عراق هم بود و از ما اعلام حمایت کرد، کشور سوریه بود و تا آخر جنگ هم که بنده به عنوان مسئول لجستیک سپاه بودم، به دفعات از انواع کمک‌های سوریه استفاده کردیم.

وی با بیان اینکه ما در آن زمان مدت‌ها بود که از نظر هوایی مشکل داشتیم، افزود: در همان زمان بنده به دمشق رفتم و آقای حافظ اسد دستور داد در فرودگاه این شهر، یک آشیانه و انبار تحویل من دادند و ما هم چیزهایی که می‌خریدیم را به آنجا می‌بردیم و در موقع مناسب هواپیما می‌فرستادم تا آنها را به کشور بیاورند.

وزیر سپاه در ایام دفاع مقدس ادامه داد: چندین بار هم وقتی که حتی دولت‌های شرقی حاضر نبودند به ما اسلحه و مهمات بفروشند، ما به کشورهایی مثل بلغارستان، مجارستان و لهستان و ... می‌رفتیم و به اسم سوریه خرید می‌کردیم و کشتی‌ها هم پس از بارگیری، بجای سوریه به ایران می آمدند.

* نقش سوریه در جلوگیری از سقوط خط فاو

رفیقدوست خاطرنشان کرد: سوریه یکبار کمکی به ما کرد که شاید از نظر کمیت و ارزش بالا نبود اما از لحاظ زمانی بسیار اهمیت داشت. قبل از شروع عملیات فاو بود که ما یک کشتی مهمات 40 - 50 هزار تنی از چین خریده بودیم و این کشتی به دلایل نامعلومی تاخیر کرد و 4-5 قلم از مهمات ما تمام شده بود که اگر این مهمات ظرف 48 ساعت به ما نمی‌رسید خط فاو سقوط می‌کرد لذا شبانه با سوریه تماس گرفتم و از چند ساعت بعد از آن مرتبا 10 پرواز به دمشق انجام دادیم و هزار تن از مهماتی که نیاز داشتیم رسید که مصرف 10 روز ما بود و بعد از آن کشتی هم رسید و مشکل حل شد، شاید ارزش آن مهمات که سوریه داد 10-20 میلیون دلار بود ولی آن زمان برای ما باعث حفظ خط فاو شد.

وزیر سپاه در ایام دفاع مقدس با تاکید بر اینکه بنده شهادت می‌دهم سوریه در زمان جنگ از ما حمایت کرد، اظهار داشت: در همه ملاقاتهایی که من با مرحوم حافظ اسد در طول جنگ داشتم او به شدت از ما حمایت می‌کرد و این حمایت علنی بود. ما در زمان جنگ از 11 کشور اسیر داشتیم و از بیش از 30 کشور غنیمت ولی هیچ گاه اسیر سوری و یا لیبیایی نداشتیم.

وی با بیان اینکه حمایت سوریه از ایران 2 علت داشت، گفت: یک دلیل این بود که 2 جناح صددرصد مخالف در حزب بعث یکی در سوریه حاکم بود و دیگری در بغداد و حافظ اسد که رئیس حزب بعث سوریه بود به شدت با حزب بعث بغداد مخالف بود و با هم جنگ و دعوا داشتند و طبیعی بود هرکه با صدام مخالفت کند از او حمایت کنند و دلیل دیگر هم شخصیت خود حافظ اسد بود.

* تعبیر جالب حافظ اسد از شخصیت امام خمینی(ره)

وزیر سابق سپاه تصریح کرد: قبل از جنگ یک روز پیش حافظ اسد رفتم و او شخصیت امام (ره) را اینطور تشریح کرد که "در تاریخ چند صد سال اخیر، دنیا انسانی به ویژگی‌ امام به خود ندیده و امام شخصیتی است که دوستانش به او عشق می‌ورزند و دشمنانش به او احترام می‌گذارند" و معتقد بود باید از جایی که امام در آن حکومت می‌کند حمایت کند.

گفتگوی گروه امنیتی دفاعی خبرگزاری فارس با محسن رفیقدوست

* شوروی در جنگ یک فشنگ هم به ما نفروخت

وی ادامه داد: اولین کشوری که به ما اسلحه فروخت کره شمالی بود بعد بلغارستان، مجارستان، لهستان و یوگسلاوی بودند. شوروی تا وقتی جنگ تمام شد یک فشنگ هم به ما نفروخت و با تمام شدن جنگ و رفتن آقای هاشمی به شوروی، معاملات بزرگ و امکانات زیادی فراهم شد. کشور دیگری که بعد از 2-3 سال از شروع جنگ، وارد میدان شد کشور چین کمونیست بود و از وقتی که چین شروع به فروش مهمات به ما کرد وضع‌مان بهتر شد ولی از عملیات کربلای 4 به بعد که ما تولید داخل را شروع کردیم دیگر وضع‌مان خیلی خوب شده بود.

* تهیه مهمات غربی از سوئیس

رفیقدوست خاطرنشان کرد: یکی دیگر از کشورهایی که از همان اوایل به ما سلاح می‌فروخت کشور بی طرف سوئیس بود و ما هر چه مهمات غربی می‌خواستیم از سوئیس می‌خریدیم و یک دوره هم آرژانتین به ما مهمات فروخت چون به ارز نیاز داشتند و اعلام کردند که ما مشکل ارزی داریم و حاضریم به شما سلاح بفروشیم و ما هم خواستیم که در تکنولوژی ساخت "تاو" به ما کمک کنند که تا اندازه‌ای هم کمک کردند.

وزیر سابق سپاه تاکید کرد: فروش این کشورها تا پایان جنگ ادامه داشت ولی دیگر ما کم کم از آنها نمی‌خریدیم و خودمان می‌ساختیم، فقط تنها چیزی که تا پایان جنگ می‌خریدیم موشک بود که ابتدا بنده از لیبی چند موشک هدیه گرفتم و بعد از کره شمالی و چین خریدیم.

* وقتی ایران سام 6 گرفت و هاگ داد

رفیقدوست در خصوص موشک‌هایی که از لیبی دریافت کرده بود، گفت: ما 3 بار از لیبی موشک گرفته و به کشور آوردیم و یک بار در سفری که در خدمت آقای هاشمی بودم و به لیبی رفتیم آنجا توافق کردیم که یک مجموعه سام6 از لیبی بگیریم و بجای آن یک مجموعه هاگ بدهیم که این کار صورت گرفت.

* غیر از وزرای دفاع و سپاه کسی در معاملات اسلحه دخالت نداشت

وی افزود: برای خرید مهمات و اسلحه، معمولا ما سفیرهای کشورهای خارجی را می‌خواستیم و خود من با آنها ملاقات و مذاکره می‌کردم و وزارت خارجه بعضا در صورت گرفتن این ملاقات‌ها کمک می‌کرد ولی معمولا در معاملات اسلحه غیر از وزیر دفاع و وزیر سپاه در زمان جنگ کسی دخالت نداشت.

* چهار "چ" برای خرید تسلیحات/خرید سلاح از دلالان؛ ممنوع!

رفیقدوست ادامه داد: وقتی جنگ شروع شده بود دیدیم لیست‌هایی در دست دلالان اسلحه بود که به آنها اعلام نیاز شده بود ولی من در طول مسئولیتم یک فشنگ هم از دلالان نخریدم و این را هم در سپاه ممنوع کردم و هم به ارتش اعلام کردم که آنها هم گوش کردند. گفتیم با اعلام نیاز به دلال، به دشمن کمک کرده‌ایم و من آن زمان 4 "چ" را مطرح کردم و گفتم اگر دلالی پرسید نیازی دارید؟ شما بگویید نه، تو بگو "چه داری؟ چندتا داری؟ چند میفروشی؟ چطوری میدهی؟" اینها را به ما بگویید تا ما بگوییم می‌خواهیم یا نه و از آن موقع اطلاعاتمان حفظ شد.

* برای خرید اسلحه مستقیما با دولت‌ها معامله می‌کردیم

وی افزود: در آن زمان کشورها خیلی سخت با ما معامله می‌کردند ولی ما هم مستقیما با دولت‌ها معامله می‌کردیم و از طرفی هم ارز زیادی در اختیار نداشتیم که هر چه می‌خواهیم بخریم.

رفیقدوست افزود: در سال 65 غرب قیمت نفت را به 8 دلار رساند و کل درآمد نفتی ایران 6،5 میلیارد دلار در سال بود که کمتر از 2 میلیارد آن به جنگ می‌رسید و در همان زمان مهماتی از ما می‌خواستند که حداقل 3 میلیارد دلار پول می‌خواست و اگر پول هم داشتیم یک سال طول می‌کشید آن مهمات را تهیه کنیم و آن تحریم‌ها باعث شد ما همان مهمات مورد نیاز را در کشور ساختیم و بعد هم خود کفا شدیم.

وزیر سابق سپاه تاکید کرد: تا حدود 3 سال اول جنگ، کشورهای مختلف به ما مهمات نمی‌فروختند و خرید‌های ما به واسطه سوریه و لیبی بود ولی بعد از آزاد کردن خرمشهر کم کم به صورت مستقیم از کشورها خرید می‌کردیم.

* استکبارستیزی ایران از نگاه رهبر کره شمالی

وزیر سابق سپاه در بخش دیگری از این گفتگو اظهار داشت: اوایل انقلاب در کره شمالی به ملاقات کیم ایل سونگ رفتم و او گفت "ما یک کشور فقیر و عقب افتاده هستیم ولی حاضر هستیم هر چه داریم به شما بدهیم، چرا که ما اینجا چندین سال با آمریکا جنگیدیم و فقط یک ضربه به ساق پای آن زدیم که دردش گرفت و بعد هم خوب شد، اما شما با امام‌تان قلب آمریکا را هدف گرفته و زده‌اید و هر آزادیخواهی در دنیا باید از شما دفاع کند" و منطق حافظ اسد هم این بود.

محسن رفیقدوست وزیر سپاه در دوران دفاع مقدس

* خرید دوربین دید در شب به اسم سوریه و واکنش حافظ اسد

وی افزود: یک بار به حافظ اسد گفتم ما از یک کشور غربی به نام شما دوربین دید در شب خریدیم و این را باید به دمشق بیاورند و من از اینجا ببرم که اسد همان جا مسئول دفترش را خواست و گفت در فرودگاه به فلانی یک انبار بدهید که در اختیار خودش باشد و یک سرتیپ سوری را هم مامور کمک به ما کرد.

رفیقدوست ادامه داد: در سال 63 قبل از سفر رسمی به سوریه و لیبی، ابتدا نزد آقای هاشمی به عنوان فرمانده جنگ و بعد هم خدمت مقام معظم رهبری رسیدیم که آقای هاشمی گفت "حالا که می‌خواهی بروی ببین می‌توانی از آنها موشک بگیری؟" که گفتم تلاشم را می‌کنم و خدمت آقا هم که رسیدیم تا پیام‌های کتبی به اسد و قذافی بدهند، گفتم آقای هاشمی همچنین پیشنهادی کرده و آقا هم فرمودند "اگر بتوانی این کار را بکنی کار بزرگی است".

* آموزش دوره پرتاب موشک برای رزمندگان توسط سوریه

وزیر سابق سپاه با اشاره به راه اندازی یگان موشکی سپاه توسط شهید حسن طهرانی مقدم، گفت: ولی در آن زمان موشکی نداشتیم و یکی از کسانی که در سفر لیبی و سوریه همراه من شد، آقای طهرانی‌مقدم بود.

وی ادامه داد: ابتدا که به سوریه رفتم از اسد درخواست کردم که به ما موشک بدهد و او گفت "ما در حال آتش بس با اسرائیل هستیم و انبارهای موشکی ما در اختیار دولت سوریه نیست و در اختیار روس‌ها است ولی من آماده‌ام که یک تیم از شما آموزش بدهم" که ما هم معطل گرفتن موشک‌ها نشدیم و همراه من هم سردار صفوی بود و همان جا به مرحوم طهرانی مقدم ماموریت دادیم و پرسیدیم که چند نفر برای یک گروه موشکی لازم است که گفتند 34 نفر و ما هم همان تعداد را فرستادیم سوریه و کاملا دوره پرتاب موشک اسکاد B را دیدند.

* دستور قذافی به شلیک نکردن موشک به سمت عراق

وی افزود: بعد که موشک‌ها را از لیبی آوردیم، یک گروه هم از آنجا آمده بودند برای شلیک و وقتی قرار شد که شلیک کنیم به مرحوم طهرانی مقدم ماموریت دادیم افرادی که آموزش دیده بودند را بگذارند در کنار افرادی که آمده‌اند و می‌خواهند شلیک کنند تا آموزش عملی هم ببینند اما بعد از چند شلیک، قذافی به ژنرال سلیمان که تحت فرمان من در پرتاب موشک بود گفته بود که "فعلا شلیک نکن"، لذا ما بلافاصله گفتیم عیب ندارد شما به هتل بروید و استراحت کنید و در این زمان گروهی که در سوریه دوره دیده بودند را آوردیم پای قبضه و موشک‌ها را آماده و پرتاب کردند. به همین منظور آموزش موشکی سوریه خیلی برای ما ارزش داشت.

* مردم سوریه طرفدار حافظ اسد بودند و امروز هم طرفدار بشار اسد هستند

رفیقدوست در ادامه گفتگو با فارس به اوضاع فعلی کشور سوریه اشاره و خاطرنشان کرد: من در زمان مسئولیتم سفرهای زیادی به سوریه داشتم و با مردم آن جا ارتباط داشتم و اعلام می‌کنم اکثریت مردم سوریه طرفدار حافظ اسد بودند و امروز هم طرفدار بشار اسد هستند.

وی تصریح کرد: حکومت هر کشوری را اکثریت آن مردم تعیین می‌کنند و از طرف دیگر کشور سوریه از نظر استراتژی و موقعیت سوق الجیشی یک کشور مهم عربی و در خط مقدم مقابله با رژیم اشغالگر قدس است.

رفیقدوست گفت: سوریه در بین کشورهای عربی بعد از مصر و لبنان از همه پیشرفته‌تر است و از اول که مساله جنگ اعراب و اسرائیل پیش آمد تا الان سوریه در خط مقدم جبهه مقابله با صهیونیزم بوده، یعنی اگر ما در لبنان حزب الله را به وجود آوردیم، حزب الهی که سیطره اسرائیل را شکست و آن را به ذلت کشید، اگر همراهی و همکاری سوریه نبود نمی‌توانست.

وزیر سپاه در ایام دفاع مقدس یادآور شد: حتی همان اوایل جنگ و بعد از فتح خرمشهر که اسرائیل لبنان را اشغال کرد و ما به آنجا نیرو بردیم که بعدا امام(ره) فرمان دادند که آنها را برگردانیم، پادگان‌مان در یکی از شهرهای سوریه بود.

وی با اشاره به حمایت سوریه از حزب الله در جنگ 33 روزه و حمایت از حماس در جنگ 22روزه، اظهار داشت: سوریه امروز تنها کشور قدرتمند عربی است که جلوی اسرائیل ایستاده است و ما هم که از اول با فتوای امام(ره) در مورد کمک به مجاهدین فلسطین در خط مخالفان رژیم صهیونیستی بودیم لذا اگر امروز همه دنیای استکبار جمع شده‌اند که در سوریه تغییر ایجاد کنند دلیل اولش این است که تاکنون با بودن مصر در ارودگاه غرب و رژیم صهیونیستی نیازی به سوریه نداشتند و حالا که مصر از دستشان رفته اگر نتوانند حکومت سوریه را تغییر بدهند و حکومت طرفدار صهیونیست روی کار نیاورند مطمئن باشید که اسرائیل هم از بین رفته است.

* دفاع ما از سوریه دفاع از منطق و آزادی‌‌خواهی‌ در مقابل استکبار است

رفیقدوست تاکید کرد: امروز خبرهای زیادی از مهاجرت معکوس از اسرائیل می‌شنویم، همه دارند از فلسطین اشغالی فرار می‌کنند فقط آدم‌های فقیری که از اریتره و شوروی آمده‌اند، مانده‌اند. لذا دفاع ما از سوریه دفاع از منطق و ایدئولوژی و آزادی‌‌خواهی‌مان در مقابل استکبار است و آن روز هم که سوریه از ما دفاع می‌کرد منطق خود را داشت.

* قطر و عربستان می‌دانند اگر بشار اسد بماند، بیداری اسلامی کشورهای آنها را هم فرا می‌گیرد

وی ادامه داد: حافظ اسد معتقد بود باید از ایران اسلامی در مقابل هر قدرتی دفاع کرد لذا ما اگر امروز از سوریه دفاع می‌کنیم با منطق دفاع می‌کنیم و او هم آن روز با منطق دفاع می‌کرد. به نظر من بشار اسد در سوریه می‌ماند زیرا شاهدیم حکومت‌هایی از مخالفین اسد حمایت می‌کنند که به قول معروف پایشان روی پوست خربزه است. یک شبهه جزیره کوچک به نام قطر یا عربستان که تظاهرات در آن کم کم به ریاض هم کشیده شده است، از مخالفین اسد حمایت می‌کنند. آنها می‌دانند اگر بشار اسد بماند، این بیداری اسلامی کشورهای آنها را هم فرا می گیرد. البته همانطور که اسد شروع کرده باید تغییراتی در کل حکومت سوریه صورت گیرد تا نظر مردم بیشتر جلب شود.

رفیقدوست خاطرنشان کرد: از طرف دیگر آمریکا از مخالفین اسد حمایت می‌کند که هزاران کیلومتر فاصله دارد و یا ترکیه‌ای که رویای امپراتوری عثمانی را دارد و یا حکام منطقه که خودشان را در خطر می‌بینند ولی بشار اسد با اطمینانی که دارد و حمایتی که از سوی چین، روسیه و ایران می‌شود قطعا می‌ایستد و مخالفین را از بین می‌برد.

* اگر مخالفت ترکیه با سوریه بیشتر شود حکومتش در خطر میفتد

وی با اشاره به مواضع ترکیه در مقابل سوریه گفت:‌ از زمانی که ترکیه مخالفت با سوریه را شروع کرد، اقبال عمومی مردم ترکیه از حزب حاکم کم شد و اگر این مخالفت‌ها بیشتر شود، حکومت ترکیه هم در خطر قرار می‌گیرد. همه اقبال مردم ترکیه به حزب "فضیلت"، اسلام خواهی آنها بود و اگر قرار باشد که آنها به نفع آمریکا وارد صحنه شوند، قطعا مشکل پیدا خواهند کرد وگرنه برای سوریه مشکل خاصی پیش نخواهد آمد، سوریه در 10-15 سال گذشته بیش از آنکه دیگران فکر می‌کردند، قوی شده است.

 




موضوع مطلب :

در طراحی و ساخت مجتمع مسکونی نیاوران که حاصل ذوق و هنر مهندس معمار خوش ذوق ایرانی آقای محمد رضا نیکبخت است، حتی یک درخت قطع نشده است. طراحی این مجتمع به گونه ای بوده است که به محیط طبیعی پیرامون خود آسیبی نزده و زندگی شهری با کمترین صدمه به محیط طبیعی پیرامون خود وصل شده است.

شگفت انگیز ترین ساختمان ایرانی در نیاوران!! + تصاویر

شگفت انگیز ترین ساختمان ایرانی در نیاوران!! + تصاویر

شگفت انگیز ترین ساختمان ایرانی در نیاوران!! + تصاویر




موضوع مطلب :
به گزارش جهان، باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه ده تلویزیون رژیم صهیونیستی نوشت؛ سرلشگر "بنی گانتز"، رییس ستاد مشترک رژیم صهیونیستی در نشستی ویژه اعلام داشت که مخالف هرگونه تعرض علیه ایران است.

بر اساس این گزارش، "گانتز" که در نشستی ویژه در خصوص بررسی ضد حملات ایران شرکت داشت گفت: اول این که توانایی ما برای ضربه موثر وارد کردن علیه تاسیسات هسته‌ای ایران محدود و کم اثر است و اگر ما با این شیوه علیه ایران حمله کنیم تاثیر نامطلوبی بر ارتش اسرائیل خواهد گذاشت.

وی در ادامه گفت: در صورت حمله به ایران ما با چنان حملات موشکی از سوی این کشور مواجه می‌شویم که نظیرش را تاکنون ندیده‌ایم. از سوی دیگر اسرائیل نیز در داخل قادر به مقاومت در برابر جبهه ایران نیست.

این گزارش حاکیست, سخنگوی "گانتز" نیز با تایید این خبر گفت که وی نظرات شخصی خود را در این نشست بیان داشته است.

درست لحظاتی پس از پخش مصاحبه این مقام صهیونیستی بود که سرویس‌های امنیتی رژیم صهیونیستی با فشار آوردن بر مسئولان کانال 10 این قسمت از مصاحبه را از فایل ویدئویی آپلود شده بر روی سایت این شبکه برداشتند.

در دقیقه 07:20 از ویدئو لینک شده در این خبر بود که شبکه 10 رژیم صهیونیستی مصاحبه فوق را قرار داد، اما در این ویدئو هیچ اثری از مصاحبه رئیس ستاد مشترک رژیم صهیونیستی نیست و ویدئو کات شده است.

گفتنی است، طی هفته جاری این دومین مقام ارشد اسرائیلی است که مخالفت خود را با هرگونه حماقت رژیم صهیونیستی علیه ایران اعلام داشته است.



موضوع مطلب :
چهارشنبه 91 مرداد 11 :: 1:44 صبح :: نویسنده : دریچه نویس

به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق ، تصویری که مشاهده می کنید ، در هجدهمین روز از دی ماه سال 1365 ، یک روز پیش از آغاز عملیات کربلای 5 در جاده ی شهید سید محسن صفوی برداشته شده است. در این عکس استثنایی ، اکثر اعضای دسته ی الحدید از گروهان حضرت ابوالفضل (علیه السلام) ، از گردان فجر دیده می شوند.
حدود 24 ساعت پس از ثبت این یادگاری ، 23 نفر از کسانی که در عکس دیده می شوند ، در آغازین روز نبرد کربلای 5 ، خلعت شهادت پوشیدند .
در عکس تنها نام کسانی که توفیق شهادت نیافتند درج شده است.




موضوع مطلب : گردان فجر ، شهید ، دسته الحدید ، بهبهان
چهارشنبه 91 مرداد 11 :: 1:39 صبح :: نویسنده : دریچه نویس
به گزارش مشرق به نقل از شبستان، یک منبع آگاه اردنی  که خواست نامش فاش نشود، گفت: دستگاه اطلاعاتی اردن صدها گذرنامه و کارت های هویت برای تروریست ها صادر کرده است تا از این طریق آنان را برای انجام عملیات خرابکارانه علیه نظام به سوریه اعزام کند.
این منبع اردنی افزود: دستگاه اطلاعات اردن دهها گذرنامه را تاکنون به نامهای شهروندان اردنی که سالها پیش فوت کرده اند، صادر کرده و به تروریستها و جاسوسان دستگاه اطلاعاتی خود داده است تا آنها از این طریق وارد سرزمین سوریه بشوند.
این منبع در ادامه تصریح کرد: این اقدام دستگاه اطلاعات اردن، به تقلید از کار «موساد» انجام گرفته است، زیرا رژیم صهیونیستی نیز اسرائیلی ها را برای انجام عملیات خرابکارانه به کشورهای جهان می فرستاد.
این ترفند دستگاه اطلاعات اردن چند روز پیش هنگام کشته شدن یک شهروند اردنی در سوریه افشا شد.
پس از کشته شدن این فرد اردنی مشخص شد که نام جعلی وی«اسامه عبدالقادر الذهبی» بوده و این فرد متولد سال 1940 بوده و 16 سال پیش در دمشق فوت کرده است.



موضوع مطلب : تروریست ، گذرنامه ، سوریه
چهارشنبه 91 مرداد 11 :: 1:35 صبح :: نویسنده : دریچه نویس
تلاش این روزهای اصلاح طلبان برای بازگرداندن هاشمی به تریبون نمازجمعه، وارد مرحله جدیدی شده است به گونه ای که برخی اصلاح طلبان خبر از بازگشت هاشمی به تریبون نماز جمعه در روز قدس دادند.

به گزارش سرویس سیاسی بی باک، بعد از عملکرد نامطلوب آقای هاشمی رفسنجانی در ایام فتنه و نقش برخی از نزدیکان وی در اغتشاشات خیابانی، جایگاه وی در بین مردم بشدت متزلزل شد به حدی که آخرین نماز جمعه اقای هاشمی در سال 88 نیز با حواشی زیادی همراه شد.

نماز جمعه ای تاریخی که اوج بصیرت مردم شریف ایران و بی تقوایی و کم مایگی دینی اقلیت اغتشاشگر را به خوبی به تصویر کشید.


اغتشاشگرانی که حتی از روی نفاق نتوانستد خود را نمازگزار جلوه دهند و عده ای از آنان با کفش به نماز خواندند و برخی دیگر نیز دختر و پسر در کنار هم به نماز ایستادند تا دستمایه تمسخر مردم و نمازگزاران گردند.


در آخرین نماز جمعه هاشمی، نمازگزاران تهرانی یکپارچه شعار به نفع ولایت و بر علیه دشمنان نظام و ولایت سر می دادند و معدود فتنه گران خیابانی نیز سرانجام مجبور به فرار از محل شدند.

حال بیش از سه سال از آخرین نماز جمعه آقای هاشمی رفسنجانی در مقام خطیب موقت نماز جمعه تهران می گذرد. جمعه 26 تیرماه سال 88 آخرین نماز جمعه هاشمی و اولین اظهارنظرهای رسمی وی درباره حوادث پس از انتخابات دهمین دوره ریاست‌جمهوری بود.


هاشمی که تصور می کرد همچنان در بین مردم و نخبگان جایگاه سابق را دارد، با هشت پیشنهاد به پشت تریبون نماز جمعه رفت. اظهار نظرهای هاشمی  در آن مقطع حساس به گونه‌ای بود که نارضایتی شدیدی را در بین مردم و نیروهای انقلاب بوجود آورد تا حدی که مردم و نخبگان اور را خارج شده از خط انقلاب خواندند.

پیشنهادات هاشمی رنگ و بوی عدالت و آرمانخواهی نداشت از همین رو مردم نه تنها از این پیشنهادات استقبال نکردند بلکه بارها در تجمعات مختلف بدون رودربایستی شعارهای صریحی را علیه هاشمی رفسنجانی و نزدیکانش سر دادند.

در برخی از تجمعات اعتراض آمیز مردمی علیه هاشمی رفسنجانی و خاندانش، مردم او را با یکی از رئیس جمهورهای ساقط شده عربی مقایسه کردند، تا اوج دلخوری خود را از وی اعلام نمایند.


با این حال رسانه های اصلاح طلب این روزها و در آستانه انتخابات یازدهم ریاست جمهوری تلاش زیادی برای بازگرداندن وی به تریبون نماز جمعه می کنند به گونه ای که روزنامه آرمان در این زمینه گوی سبقت را از دیگران ربوده و ادعا کرد که احتمالا آقای هاشمی رفسنجانی خطیب نماز جمعه تهران در روز قدس می باشد.

آرمان این خبر ساختگی را بسیار امیدوار کننده خواند و به تحلیل این خبر پرداخت و از سوی دیگر سایر رسانه های اصلاح طلب نیز این خط را که از مدتها پیش اغاز شده است، ادامه دادند و به گفتگو با همفکران خود در این زمینه پرداختند.


خبرگزاری ایلنا نیز که حیات مجدد اصلاح طلبان را در بازگشت هاشمی به تریبون نمازجمعه می بیند، امروز در گفتگو با یک عضو مرکزی شورای هماهنگی جبهه اصلاحات به این موضوع پرداخت.

این فرد اصلاح طلب بدون هیچ اشاره ای به کنار گذاشته شدن اصلاح طلبان از سوی مردم، مدعی شد که بر خلاف جناح مقابل، اصلاحات یک جریان دموکراتیک و از پایین است نقد‌های فراوانی در آن مطرح می‌شود که این از نقاط قوت اصلاح طلبان محسوب می‌شود، بنابر ادعای حکیمی‌پور امروز گفتمان اصلاح طلبی می‌تواند رفتار مردم را تنظیم کند چرا که تبدیل به یک فرهنگ عمومی در سطح کشور شده است. وی از آن قبیل اصلاح طلبانی است که معتقد است مطرح کردن نام برخی گزینه‌ها برای انتخابات ریاست جمهوری نه تنها مفید نیست بلکه به سیر طبیعی کار نیز لطمه می‌زند.

گفتنی است، احمد حکیمی‌پور سیاست‌مدار اصلاح‌طلب و عضو سابق شورای مرکزی مجمع نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی است. وی سابقه‌ نمایندگی زنجان در دوره? چهارم مجلس شورای اسلامی، عضویت دوره? اول شورای اسلامی شهر تهران، دبیرکلی حزب اراده ملت و ریاست دوره‌ای شورای هماهنگی جبهه? اصلاحات را دارد.


حکیمی پور در پاسخ به این سئوال که "دیدگاه شما در خصوص بازگشت آقای هاشمی به تریبون نماز جمعه چیست؟" می گوید: "من معتقدم که هم اکنون زمان آن رسیده که آقای هاشمی به نماز جمعه بازگردد چراکه این به نفع نظام خواهد بود. تریبون نماز جمعه جایگاه مهمی است که نه تنها ملت ما و بلکه دنیا به اعلام مواضع آقای هاشمی پشت این تریبون عادت کرده است. هاشمی از شخصیت‌های طراز اول و داخل نظام است که متاسفانه در سال‌های اخیر ظرفیت وی مورد غفلت قرار گرفته است در حالیکه باید در این مورد به شکل جدی تجدید نظر بشود چرا که ایشان از پشتوانه کشور هستند که حضورشان قطعا باعث رونق نماز جمعه خواهد شد."


به هر حال طبیعی است که اصلاح طلبان تریبون دادن مجدد به هاشمی را به منزله دمیده شدن نفسی تازه در جسد گندیده جریان خود بدانند اما آیا علی رغم اشتباهات فاحش و مکرر آقای هاشمی رفسنجانی، مردم حاضرند که او را به عنوان امام جمعه خود بپذیرند؟

حجج اسلام ذوالنور و روانبخش ازروحانیون مخالف جدی سیاستها و مبانی فکری آقای هاشمی رفسنجانی بر این عقیده اند که مردم دیگر حاضر نخواهند بود تا پشت سر اقای هاشمی رفسنجانی به نماز بایستند. این دو کارشناس مسائل سیاسی جایگاه هاشمی در بین مردم را بسیار متزلزل تر از آن می دانند که او را در قامت یک امام جمعه پشت تریبون قبول کنند.



موضوع مطلب : هاشمی ، رفسنجانی ، نماز جمعه ، فتنه 88
سه شنبه 91 مرداد 10 :: 11:57 عصر :: نویسنده : دریچه نویس

ایران به ترکیه هشدار داده است که در صورت هرگونه حمله به سوریه، پاسخی تند و شدید دریافت خواهد کرد.

سه شنبه 10 مرداد 1391 ساعت 13:11

آفتاب: ایران به ترکیه هشدار داده است که در صورت هرگونه حمله به سوریه، پاسخی تند و شدید دریافت خواهد کرد.

چندین ساعت پیش، ترکیه هشداری شدیداللحن و این پیام را از سوی ایران دریافت کرده است: مراقب تغییر قواعد بازی باشید.

براساس این گزارش، ایران به ترکیه گفته است: هرگونه حمله به سوریه با پاسخ تند و شدید ما مواجه خواهد شد و همچنین توافقنامه دفاعی ایران و سوریه را هم فعال خواهد کرد.

الوطن به نقل از یک دیپلمات عرب نوشت: ترکیه با امریکا بر سر مداخله نظامی محدود به شمال سوریه موافقت کرده است. این کشور به دنبال استفاده از نگرانی اش در مورد "پ ک ک" به عنوان بهانه ای برای مداخله نظامی در سوریه است.

ترکیه اخیر تعدادی از تانک ها، موشک های هوایی و دیگر سلاح های خود را در مرز با سوریه مستفر کرده است.




موضوع مطلب :
سه شنبه 91 مرداد 10 :: 11:17 عصر :: نویسنده : دریچه نویس

به گزارش مشرق به نقل از فارس، رادیو رژیم صهیونیستی و خبرگزاری رسمی عربستان گزارش دادند که اولین تبعه سعودی تابعیت اسرائیلی دریافت کرده است.

این فرد یک خانم سعودی به نام "آلاء عیسی خلف" از ساکنان شهر جده در عربستان سعودی و دارای مدرک دارو سازی از دانشگاه "البترا" اردن است.

وی قرار است به همراه همسرش "یوسف سماره" از جده راهی شهر "الطیره" از توابع استان المثلث در سرزمین‌های اشغالی شود.

خانواده آلاء با سفر وی به سرزمین‌های اشغالی مخالفند و می‌دانند سفر وی به الطیره با بازتاب‌های رسانه‌ای بسیاری در عربستان و جهان عرب مواجه خواهد شد.



موضوع مطلب : زن ، سعودی ، تابعیت ، اسرائیلی
سه شنبه 91 مرداد 10 :: 11:14 عصر :: نویسنده : دریچه نویس

به گزارش مشرق، در کتاب "شرح اسم” که به بیان زندگی نامه مقام معظم رهبری در سال‌های قبل از انقلاب پرداخته است، مطلب مربوط به ازدواج ایشان به شرح زیر است:

مدتی از بازگشت به مشهد نمی گذشت. بانو خدیجه که در اندیشه ازدواج پسر دومش بود، دست به کار شد و دختری را که در خانواده ای سنتی و با علائق مذهبی پرورش یافته بود، به او پیشنهاد کرد. همو پا پیش گذاشت و مقدمات خواستگاری را فراهم نمود. همان راهی را که چهار پنج سال پیش برای سید محمد رفته بود، این بار برای سید علی پیمود.

حاج محمد اسماعیل خجسته باقرزاده، پدر عروس، از کاسبان دین دار و باسواد مشهد بود. او پذیرفت که دخترش به عقد طلبه تازه از قم برگشته ای درآید که تصمیم دارد در مشهد ساکن شود، آیت الله میلانی و دیگر بزرگان اهل علم مشهد او را می شناسند و تایید می کنند و به او علاقه دارند.

هزینه ازدواج، آن بخشی که طبق توافق به عهده داماد بود، توسط آیت الله حاج سید جواد خامنه ای تامین شد که مبلغ قابل توجهی نبود. مخارج عقد را گذاشتند به عهده خانواده عروس که حتما قابل توجه بود. "آن ها مرفه بودند، می توانستند و کردند” اویل پاییز 1343 سید علی خامنه ای و خانم خجسته پیوند زناشویی بستند. خطبه عقد توسط آیت الله میلانی خوانده شد.

از این زمان، همدم، همسر و همراهی تازه، که هفده بهار بیش نداشت، پا به دنیای آقای خامنه ای گذاشت که در همه فرودهای سرد و سخت زندگی سیاسی و شاید تک فرازهای آن در آن روزگار، یاری غم خوار و دوستی مهربان بود. کارت دعوت را سفارش دادند و روز جشن را که در خانه پدرعروس در پایین خیابان برگزار می شد، تعیین کردند. آن شب آقای خامنه ای در آستانه ورودی ایستاده بود و از میهمانان استقبال می کرد. مراسم، آن طور که مرسوم خانواده های مذهبی و مقید آن زمان بود، برگزار شد.

پس ازعقد و پیش از هم خانه شدن، نوعروس خانواده خامنه ای باخبر شد که شوی 25 ساله اش پا در میدان مبارزه دارد. "شاید اولین روزها و … یا هفته های پیوند [مان]… بود، مسائل سیاسی من به وسیله خودم برای ایشان مطرح شد… شاید قبلا هم می دانستند که من توی این مسائل سیاسی هستم، لکن مرا به [چشم] طلبه ای … که مورد توجه و علاقه… بزرگان و اساتید… هستم… نگاه می کردند.”




موضوع مطلب : ازدواج ، رهبری
پیوندها
لوگو
سیاسی ، اجتماعی ، اقتصادی ، فرهنگی و ...
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 112
  • بازدید دیروز: 132
  • کل بازدیدها: 218879