پایگاه خبری دریچه
سیاسی ، اجتماعی ، اقتصادی ، فرهنگی و ...
درباره وبلاگ


سیاسی ، اجتماعی ، اقتصادی ، فرهنگی و ...
سه شنبه 91 مرداد 10 :: 11:13 عصر :: نویسنده : دریچه نویس

به گزارش مشرق به نقل از شیعه آنلاین، دو روز پیش کنفرانسی درباره زنان در دانشگاه "القصیم" در عربستان سعودی برگزار شد.

با نگاهی گذرا به این کنفرانس، می توان آن را عجیب ترین کنفرانس زنان در جهان نامید زیرا به رغم اینکه موضوع و محور این کنفرانس "زنان" بوده اند، اما هیچ زنی به آن دعوت نشده و در سالن حضور نداشت.


در این میان پرسشی که به وجود می آید این است که این همه مرد وهابی حاضر در کنفرانس چگونه می توانند بدون حضور زنان و یا مشورت با زنان، در مورد آنان تصمیم گیری کنند و به اصطلاح مشکلات آنان را در محورهای مختلفی که موضوع کنفرانس بوده، حل کنند.




موضوع مطلب : کنفرانس ، زنان ، جهان ، عربستان
سه شنبه 91 مرداد 10 :: 4:18 عصر :: نویسنده : دریچه نویس

تلنگر : در حالی که کمتر از یک سال به انتخابات یازدهم ریاست جمهوری باقی مانده، اخبار از اردوگاه اصلاح طلبان حاکی از این است که این گروه سیاسی که با توجه به انتخابات مجلس و اقبال کم عمومی به آنها ، از شانس چندانی برای کنار زدن رقیب سنتی خود یعنی اصولگرایان برخوردار نیست، دچار نوعی سردرگمی شده است. 

تعدد کاندیداها و سر برآوردن کاندیداهای مدعی علاوه بر اختلافات درون گروهی از مشکلات اساسی این طیف سیاسی است که مشکلات انها را دو چندان کرده است. 

با وجود این مشکلات و عدم استقبال عمومی از این گروه سیاسی که در فتنه 88 عملا مواضع خود را ثابت کرده اند، باز هم اصلاح طلبان سعی در القا این امر داردند که در انتخابات پیروز خواهند شد. 

این گروه سیاسی، از کارگزاران و اعتماد ملی که پس از فتنه 88 در لا سکوت مطلق فرو رفته بودند تا مشارکت و مجاهدین که اکنون فقط اسمی از آنها باقی است همگی مدعی محوریت جریانی هستند که به صورت نانوشته‌ای تابلوی مشارکت گسترده در انتخابات را در دستان خود حمل می‌کند و مدعی پیروزی در انتخابات نیز هستند. 

این در حالی است که هر کدام از گروه های اصلاح طلب ساز خود را می نوازند و تعدد کاندیداهای معرفی شده از این طیف نشان دهنده اختلافات شدید درون گروهی آنهاست. 

در این میان، خاتمی، عارف، جهانگیری، نجفی و خرازی مهم ترین نام های مطرح شده از سوی اصلاح طلبان است. اختلاف سران اصلاحات هم گویا با دید و بازدیدهای عادی حل شدنی نیست و با قاطعیت می‌توان گفت که اکنون تنها نقطه مشترک اصلاح طلبان، همان مشارکت گسترده در انتخابات است.امری که پیش از این توسط گروه های تند رو و فتنه گر منتفی دانسته شده بود و این گروه ها سخن ا ز تحریم انتخابات می کردند! 

اما اصلی ترین کاندیدای این طیف محمد خاتمی رئیس جمهور سابق کشور است که روز به روز به مخالفین کاندیداتوری اش اضافه می شود و همین امر نشان از اختلافات عمیق بین اصلاح طلبان دارد. 

همین چند روز پیش بود که عبد‌الله نوری در نشست خود با اعضای کار‌گزاران و تعدادی از چهره‌های اصلاح‌طلب، ضمن تأکید بر ضرورت تشکیل اتاق فکر اصلاح‌طلبان، عملکرد خاتمی را مورد انتقاد قرار داده و گفته است رهبری جریان اصلاحات باید فردی شجاع باشد، چرا که آدم ترسو و محافظه‌‌کار نمی‌تواند نقش رهبری جریان را بازی کند. 

پیش از آن نیز، سجادیان عضو شورای مرکزی کارگزاران در این رابطه گفته بود: «محوریت خاتمی را برای بازسازی جریان اصلاحات قبول ندارم.» 

در چند روز گذشته هم روند اعتراض به محمد خاتمی توسط کارگزارنی ها ادامه داشت و برخی کارگزارانی‌ها طرح کاندیداتوری خاتمی را مورد پذیرش ندانستند. 

از سوی دیگر برخی گزارشات هم از اختلافات داخلی کارگزاران خبر می‌دهد. بر این اساس دو طیف مختلف کارگزاران از کاندیداتوری نجفی و جهانگیری حمایت می‌کنند. در عین حال برخی خبرها هم از حمایت برخی اصلاح‌طلبان از محمد رضا خاتمی حکایت دارد.کاندیدایی که در تایید آن به وسیله شورای نگهبان تردیدهای جدی وجود دارد چرا که یکی از عاملین فتنه 88 محسوب می شود. 

کاندیاتوری عارف نیز به عنوان یکی دیگر از گزینه های اصلاحات مورد اختلاف اصلاح طلبان قراردارد و به نظر می رسد هنوز تصمیم جمعی برای انتخابات کاندیدا گرفته نشده و با شرایط موجود به نظر می رسد اصلاح طلبان در این خصوص هرگز به اجماع نرسند. 

در هر حال، به نظر می رسد اصلاح طلبان برای ماندن در عرصه سیاسی کشور احتیاج به یک بازنگری اساسی در شیوه و رفتار سیاسی خود دارند. 

آنچه مسلم است، تا زمانی که طیف تندروی اصلاح طلب، تغییر گفتمان ندهند و ماهیت ساختارشکنانه خود را به ماهیت قانون‌پذیر تبدیل نکنند نمی‌توانند در انتخابات حضور پیدا کنند و در صورت حضور نیز با اقبال مردمی مواجه نخواهند بود.
منبع : جوان آنلاین




موضوع مطلب :
سه شنبه 91 مرداد 10 :: 4:10 عصر :: نویسنده : دریچه نویس

اولین عکس توسط فردی به نام جوزف نیپک در تابستان سال 1826 در فرانسه و از مزرعه و آسمان مشرف به پنجره اتاقش گرفته شده.

این عکس که به عنوان اولین عکس گرفته شده معروفه، گرفتنش حدود 8 ساعت به طول انجامیده و هیچ کس به درستی نمیدونه که جوزف از چه ماده شیمیایی واسه گرفتن این عکس استفاده کرده بوده.







موضوع مطلب :
سه شنبه 91 مرداد 10 :: 4:9 عصر :: نویسنده : دریچه نویس

اعتدال: حجت الاسلام قدرت الله علیخانی نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی در مورد شایعات مطرح شده در خصوص احتمال کاندیداتوری نواده امام راحل برای انتخابات ریاست جمهوری گفت: بیت امام (ره) همواره کانون توجه عاشقان انقلاب اسلامی و امام راحل بوده است و بعد از ارتحال امام بزرگوار، در حساس ترین مقاطع انقلاب خصوصا در حمایت از رهبری نقشی بی بدیل داشته است.
 
حجت الاسلام علیخانی که سابقه 3 دوره نمایندگی در مجلس شورای اسلامی را در کارنامه خود دارد و با بیت مکرم امام راحل ارتباط نزدیکی دارد با اشاره به اینکه دشمنان دانا و دوستان حسود و نادان همواره چه در زمان مرحوم حاج احمد آقا و چه اکنون که حجت الاسلام سید حسن آقا نقشی محوری در بیت امام برعهده دارند، با طرح شایعاتی تلاش می کنند به این کانون عظیم و یادگار امام آسیب بزنند ، البته بحمد الله با عنایت خداوند تبارک و تعالی و درایت و خوش فکری و دوراندیشی آقای سید حسن خمینی ، ایشان همچنان نقشی کلیدی در دفاع از نظام و حقوق مردم بر عهده دارند و در تمام دوران پس از ارتحال امام بخصوص در مقطع کنونی ارتباط صمیمی حاج سید حسن خمینی با مقام معظم رهبری و عنایت ایشان به خاندان امام و به ویژه به یادگار امام پابرجا بوده است و مطمئنا اینگونه شایعات با هدف تخریب و تضعیف جایگاه خانواده و بیت مکرم امام راحل است.
 
 
علیخانی تاکید کرد: خود سید حسن آقای خمینی کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری را رد کردند ، یک بار هم بنده یک مصاحبه مفصل در همین زمینه گفتم که شان جناب آقای سید حسن خمینی اجل از مسائل اجرایی است که بخواهند کاندیدا شوند، لیکن متاسفانه برخی رسانه های خاص همچنان به شایعه سازی  دامن می زنند.
 
مشاور رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: اصولا بیت امام از ورود به چنین مسائلی پرهیز کردند و هنوز هم بر همین تصمیم باقی هستند ؛ اما اینکه چرا برخی از این رسانه ها  با انداختن عکس ایشان ، احتمال آمدن ایشان به انتخابات ریاست جمهوری را مطرح می کنند ، سوال برانگیز است.
 
وی افزود: این رسانه ها دو گروه هستند؛ یک قسمت از این گروهها قصد شیطنت و تخریب نسبت به خاندان امام و خود شخصیت سید حسن را دارند و گروه دیگر نیز برای اینکه رسانه خود را جا بیندازند و پر فروش باشند ، عکس ایشان را روی نشریه هایشان زده و این مباحث را مطرح می کنند.
 
علیخانی ادامه داد: من شخصا با ایشان در این باب صحبت کرده ام و با روحیه ایشان نیز کاملا آشنا هستم، ایشان شخصیت بزرگواری دارند و الان یکی از اساتید شاخص حوزه علمیه قم هستند حتی در آخر هفته ها که در تهران حضور دارند همچنان جلسه درس و بحث وی بر قرار است و مرتب مشغول تدریس و درس و بحث هستند و در به دنبال اینگونه مسائل نبوده و نیستند.
 
البته تخریب ایشان تازگی ندارد ، در سال گذشته در حرم امام راحل اولین بار یک تعداد انگشت شماری ، حرکات ناشایستی انجام دادند و امسال هم همینطور ، اما دیدند که این رفتارها تاثیری در تخریب شخصیت ایشان ندارد و خدشه ای بر آن وارد نمی شود ، چون ایشان شخصیت مورد احترام و محبوبی است.
 
با این حرکات ایشان محبوبیت شان  بیشتر هم  می شود ؛ سال گذشته بعد از آن اتفاق رهبر معظم انقلاب بر پیشانی ایشان بوسه زدند که نشانه عمق علاقه رهبری به بیت امام و خود شخصیت حجت الاسلام والمسلمین سید حسن آقای خمینی بود، اما متاسفانه امسال هم این حرکات زشت توسط برخی مغرضین و نادان ها صورت گرفت.
 
حجت الاسلام علیخانی افزود: به نظر من اتفاق امسال که رخ داد تشکیلاتی و سازمان یافته بود چون به طور طبیعی مردم علاقه مند بیت امامند و امسال هم بعد آن اتفاق نظام دستور برخورد با آن افراد را صادر کرد.بحث کاندیداتوری سید حسن آقا را که مطرح می کنند ، برای تخریب است زیرا خود ایشان قبلا گفته اند نمی آیند؛ محبوبیت خاندان امام فوق العاده بالاست و با گذشت زمان محبت مردم بیشتر هم می شود .
 
علیخانی با بیان اینکه طرح این مباحث انحرافی است و هر روز هم بنا نیست یک شخصیت بزرگ و محبوب ، هر چه می گویند را تکذیب کند گفت: تنها علت مطرح کردن مکرر چنین موضوعاتی ،  تخریب است .
 
ضمنا در کشور ما تخریب هیچگاه جواب نداده است جز اینکه تخریب کننده ها به انزوا کشیده شده اند ؛ مردم ما چون آَشنا به مسائل سیاسی هستند و علاقه مند به بیت امام هستند  ، این تخریب ها بر آنها اثر ندارد و با توجه به روحیات ، صداقت و شجاعت آقای حاج سید حسن آقای خمینی که به ارث از جد بزرگوارش دارد ، چنانچه هر برنامه ای و یا هر مساله ای داشته باشند ، شفاف و با شهامت با مردم در میان می گذارند، لذا برای آخرین بار اعلام می کنم جناب حجت الاسلام و المسلمین حاج سید حسن آقای خمینی هیچ برنامه ای برای انتخابات ریاست جمهوری ندارند و شایعات مطرح شده کذب است.
 
علیخانی در پایان اضافه کرد: امیدواریم دیگر عزیزانی که می خواهند به صحنه انتخابات بیایند از هر طیف و جریانی موفق باشند .




موضوع مطلب : سیدحسن خمینی ، کاندیدا ، انتخابات ، ریاست جمهوری
سه شنبه 91 مرداد 10 :: 4:7 عصر :: نویسنده : دریچه نویس

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از المحیط، برخی از فعالان مصری هفته گذشته در یک کشور اروپایی با چند تن از فعالان کشور میزبان که با سازمان اطلاعات آمریکا (سیا) در ارتباط هستند دیدار و درباره چگونگی حمایت های سیا از فعالیت هایشان در مصر گفتگو کردند.

در این گزارش بدون ذکر نام کشور میزبان، تعداد فعالان مصری حاضر در نشست 7 نفر اعلام شد و درباره هدف از برگزاری این نشست آمده است:‌ هدف هماهنگی درباره چگونگی حمایت مادی و لجستیکی برای ایجاد تنش در مصر و زمینه سازی برای کودتا علیه رئیس جمهوری و اخوان المسلمین بوده است.

این روزنامه نوشت:‌ آمریکا می خواهد با هدف حمایت از اسرائیل، مصر را ویران کند و سازمان سیا پیش از این نیز بارها برای ایجاد بحران در مصر پس از مبارک تلاش کرد اما موفق نبود در نتیجه با تغییر در راهبرد خود به حمایت از جریان های اسلامی مصر روی آورد تا در مرحله بعدی با حمایت از شماری از لیبرال های مصر بتواند این دو گروه را در برابر هم قرار دهد و مصر را به جایی بکشاند که لازمه اش دخالت ارتش و امکان شکل گیری کودتاست.




موضوع مطلب :
سه شنبه 91 مرداد 10 :: 11:20 صبح :: نویسنده : دریچه نویس

احمد نجابت عضو جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی و نماینده مردم تهران در مجلس، با اشاره به اظهارات اخیر خاتمی درباره موسوی و کروبی گفت: بنده در همان دوره پنجم که خاتمی رئیس‌جمهور شد نماینده مجلس بودم و با وزیر ارشاد خاتمی یعنی مهاجرانی مخالفت سرسختی داشتم.

عضو جمعیت ایثارگران با تأکید بر اینکه خاتمی مدیری نبود که در حد ریاست‌جمهوری باشد، تصریح کرد: وقتی خاتمی در دولت موسوی وزیر ارشاد بود و زمانی که سرپرستی روزنامه کیهان را برعهده داشت عملکردش مورد پسند نیروهای انقلاب نبود.

وی بر همین اساس به مقالاتی که خاتمی علیه نهضت آزادی نوشته بود اشاره کرد و گفت: وی اکنون بعد از 30 سال اعلام می‌کند ما اشتباه کردیم با نهضت آزادی تندی داشتیم.

*خاتمی در فتنه 78 و 88 مقصر صد در صد بود

نجابت با تأکید بر اینکه خاتمی به عنوان رئیس‌جمهور بدترین عملکرد را در رابطه با فتنه 78 داشت، یادآور شد: در فتنه 78 و 88 خاتمی مقصر بود؛ همچنین در مسائل مفتضحی که در مجلس ششم اتفاق افتاد، تحصن استانداران، استعفاء وزیران و در جریان فتنه سبز نیز وی مقصر صددرصد بود.

* خاتمی جز اعلام برائت با فتنه سبز راه دیگری ندارد

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه خاتمی یک راه بیشتر ندارد و آن اعلام برائت از فتنه سبز و افرادی مثل موسوی، کروبی و مهاجرانی است، افزود: البته وی جرأت و شهامت این کار را ندارد و در واقع سیاست هویج و چماق را اتخاذ کرده است.

وی با تأکید بر اینکه خاتمی در حد شرط‌گذاشتن نیست، یادآور شد: وی باید بداند که روز قیامت باید جواب پس دهد و با این رفتاری که درپیش گرفته مانده آبرویی را که دارد در این شرایط سخت تحریم‌ها و بیداری منطقه نیز از بین می‌برد.

نجابت با تأکید بر اینکه تاج‌زاده معاون وزیرکشور دولت خاتمی در زندان اوین با سایت‌های ضد انقلاب مصاحبه می‌کند، گفت: خاتمی باید بداند مردم و نظام از وی طلبکار هستند؛‌ آمریکا هم نتوانست برای ما پیش‌شرط و شرط بگذارد چه برسد به خاتمی.

*حرف‌های خاتمی دیگر خریداری ندارد

عضو جمعیت ایثارگران با تأکید بر اینکه خاتمی در جایی بازی می‌‌کند که کارگردان پشت صحنه آن نیز موسوی‌خوئینی‌ها و عبدالله نوری است، گفت: حرف‌های خاتمی دیگر نخ‌نما شده و خریداری ندارد و وی باید توبه کرده و از ملت، رهبری و شهدا عذرخواهی کند.

وی در پایان به ضربات فتنه 88 به نظام اشاره کرد و گفت: مدیریت داهیانه مقام معظم رهبری در جریان فتنه 88 برکاتی نیز به همراه داشت از جمله اینکه مجاهدین، مشارکت، سلطنت‌طلبان و نهضت آزادی دستشان روشد؛ از این رو خاتمی باید برای همیشه از صحنه سیاست کنار برود چراکه دیگر  اعتباری ندارد.




موضوع مطلب : فتنه 88 ، خاتمی ، خوئینی ها ، کروبی ، موسوی ، نوری

مرحوم آیت‌‌‌الله العظمی بهاء‌الدینی در پاسخ به پرسشی درباره شرایط نماز مقبول ویژگی‌های نماز و آثار معنوی آن را بیان کرده‌اند.

به گزارش شفقنا، متن پرسش و پاسخ مرجع فقید و پارسای شیعه که در مرکز خبر حوزه منتشر شده به این شرح است:

سوال: خواندن نماز در پنج وقت بهتر است یا جمع کردن بین آنها؟

آیت الله العظمی بهاءالدینی: این موضوعات از جزییات است و زیاد مهم نیست، آنچه اصل است و روح نماز است، این است که اگر دیدید نماز شما مورد قبول است یا نه از این جا تجربه کنید که اگر دیدید نماز شما جلو دروغ و فساد و منکرات را مى گیرد، بدانید نماز شما مقبول است، کار نماز این است، همان طور که آتش مى سوزاند و آب خاموش مى کند، نماز هم انسان را از منکرات نجات مى دهد. آن زمانى که انسان به فکر منکر افتاد اگر دید نمازش مانع دروغ گفتن اوست، به او گفت تو که نماز مى خوانى، عبادت خدا را مى کنى، این کار را نکن ! و این کار را نکرد، بداند نمازش مورد قبول است. (اتْلُ مَا أُوحِیَ إِلَیْکَ مِنَ الْکِتَابِ وَأَقِمِ الصَّلَاةَ إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَى عَنِ الْفَحْشَاء وَالْمُنکَرِ وَلَذِکْرُ اللَّهِ أَکْبَرُ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا تَصْنَعُونَ (45 عنکبوت) در کلمات حضرت امیر (ع) آمده است : «مثل الصلوه مثل الحمه على باب الرجل» (مثل نماز، مثل حمام در خانه است)، انسانى که پنج مرتبه در شبانه روز حمام مى رود آیا بدن او آلوده است.

این نماز را هم اگر کسى آن گونه که باید آن را انجام دهد، روحش را از کثافات و معصیت‌ها تطهیر مى کند، اگر دیدید از معاصى پاک شدید، دروغ نمى گویید، خیانت نمى کنید، کلک و حقه بازى را کنار گذاشتید، بدانید نماز خوانده اید، وگرنه بدانید معلق بازى کرده اید، نماز نخوانده اید.




موضوع مطلب : نماز ، آیت الله بهاءالدینی

سخنرانی منتشر نشده از مرحوم قدیریان

مرحوم قدیریان در یکی از سخنرانی‌های خود گفته بود: ‌خوئینی‌ها مرتباً به ترکیه تردد می‌کند و با دوستانش در آنجا ارتباط دارد و پول‌ها به داخل می‌آید. سران اینها 5 نفرند؛ ‌نبوی، خوئینی‌ها، کروبی، موسوی و خاتمی.

به گزارش اتی نیوز هفته‌نامه شما متن تلخیص شده یکی از سخنرانی‌های مرحوم قدیریان که در سال 89 در جمع مسئولان روابط عمومی یکی از نهادها بیان شده است را به مناسبت چهلمین روز درگذشت آن مرحوم منتشر کرده که وی در این سخنرانی ضمن بیان بخش هایی از مسائل مربوط به پرونده 8 شهریور، به بررسی زوایایی از فتنه 88 پرداخته است.

متن این سخنرانی منتشر نشده به شرح زیر است: 

قیامت هفتاد نام دارد، یکی از نام‌های روز قیامت یوم تباد است. روزی که همه از هم می‌پرسند. الان هم مشابهش هست. بعضی‌ها به بعضی‌ها می‌گویند فلان کار را نکن، ولی می‌کند. بعد به او می‌گویید دیدی گفتم نکن! موقعی که جهنمی‌ها دارند از جلوی بهشتی‌ها رد می‌شوند یا بهشتی‌ها را می‌بینند، می‌گویند: «آیا امکان دارد یک مقدار از آن آب خنک به ما بدهید؟» «أَنْ أَفِیضُواْ عَلَیْنَا مِنَ الْمَاء» روحیه مؤمنین و متدینین این‌جوری است، یعنی مهربان‌اند. نگاه می‌کنند؛ دلشان می‌خواهد کمک کنند، ولی پیام می‌آید که: «إِنَّ اللّهَ حَرَّمَهُمَا عَلَى الْکَافِرِینَ»(2) خدا برای کافران حرام کرده است.

ائمه چه کشیدند و امروز به دست ما رسیده است و تلاش و خون جگری که امام عزیزمان خورد و رفت. امام ناشناخته رفت امروز هم آقا ناشناخته است. در حسینیه وقتی جوان‌ها و دانشگاهی‌ها دیدار آقا می‌آیند، آدم می‌بیند از زیر عینک گلوله‌گلوله اشک پایین می‌آید. این اشک چیست؟ این اشک ارتباط ولایتی است؟ نه! نه! همه می‌خواهند بگویند آقا تو خیلی مظلومی.

*سخنان مقام معظم رهبری به موسوی‌اردبیلی

آقای موسوی اردبیلی یک روز جمعه‌ای(در جریان فتنه 88) آمد کنار آقا، صبحانه‌ای خورد و شروع کرد مطالبی را گفتن. بعد آقا فرمودند: «اجازه می‌دهید برای شما توضیح بدهم؟» آقا شروع کردند جریان فتنه را از ابتدا توضیح دادن. ایشان گفتند: «خدا می‌داند من نمی‌دانستم. من خبر نداشتم. اینها با من صحبت کردند که من بیایم با شما صحبت کنم و آشتی‌کنانی انجام شود». گفتند: «نمی‌دانستم، من به آنها گفتم مشابه آقا برای رهبری نیست. نمره ایشان 20 است. ما 18 نداریم، 16 نداریم، آمد پایین. تا 2 هم نداریم» و بعد منقلب شد.

آقای موسوی اردبیلی خیلی زحمت کشید. الان کنار کشیده است. منقلب شد، گفت: «آقا! کار شما خیلی سخت است. همه اینهایی که با امام بودند، امروز با توجه به منافعشان و رابطه‌های گوناگون همه در مقابل شما ایستادند». آقا فرمودند: «بله، این‌جوری است، ولی ما تکلیف داریم».

من چند موردی را نوشتم که عرض می‌کنم. پرونده 8 شهریور خیلی مهم است. خدا رحمت کند آقای لاجوردی را؛ یک روز هم به ایشان عرض کردم: «اگر ما زنده باشیم بهزاد [نبوی] را می‌گیریم و می‌آوریم». الان شما ملاحظه می‌کنید؟ در طول این مدت نفس نمی‌کشد، حرف نمی‌زند. یادم می‌آید که آقای بادامچیان به او گیر داده بود و دائم آقای هاشمی به بهزاد می‌گفت: «آقای نبوی! حرفت رو بزن». او هم می‌گفت: «آقای بادامچیان نمی‌گذارد من حرفم را بزنم». آقای بادامچیان در مجلس دوم چی می‌گفت؟ چند سال می‌شود؟ ببینید اینها مراقب‌اند. اصلاً پرونده 8 شهریور دست ما بود، 14 نفرشان در اختیار ما بودند و دستگیر شده بودند. توطئه کردند.

این توطئه، شب توسط آقای بهزاد نبوی، در خانه آقای خوئینی‌ها بسته شد. آن موقع آقای خوئینی‌ها دادستان بود. بروید حکمش را ببینید که امام(ره) چه حکمی به او داد. فرمودند: «من ایشان را نمی‌شناسم ولی بعضی از کسانی که مورد اعتماد من هستند، توصیه کرده‌اند و ایشان را انتخاب می‌کنم». اینها با هدف جلو آمدند.


ادامه مطلب ...


موضوع مطلب :

دوشنبه 91 مرداد 9 :: 11:15 عصر :: نویسنده : دریچه نویس

بازی رایانه‌ای محبوبی که اکثر کاربران رایانه با آن آشنا هستند، بازی «پرندگان خشمگین»‌ یا همان Angry Birds می‌باشد. به نظر می‌رسد این پرندگان خشمگین و سازندگان آن این بار هوای حمله به ایران را در سر می‌پرورانند.
در جدیدترین نسخه بازی «پرندگان خشمگین»‌ (Angry Birds) با نام Fry Me To The Moon، در مرحله 9 این بازی شما باید در سیاره‌ای به جنگ دشمنان خود و نابود ساختن آنها بروید که کاملا شبیه به نقشه کشور عزیزمان ایران می‌باشد.

عکس 1 (نقشه ایران)

البته در این بازی کار به اینجا ختم نمی‌شود و در مرحله 10 نیز شما به تخریب خانه‌هایی می‌پردازید که طبیعتا خانه‌های ایرانیان است چرا که این خانه‌ها بر روی سیاره‌ای شبیه به نقشه ایران بوده و حتی یکی از این خانه‌ها چیزی نیست جز برج میلاد.

عکس 2 (برج میلاد)

اخیرا سازندگان غربی بازی‌های رایانه‌ای، در بازی‌های خود حمله به ایران را در دستور کار خود قرار داده‌اند. پیش از این نیز بازی «میدان نبرد 3» که در آن نیروهای آمریکایی به ایران و تهران حمله کرده و آن را به اشغال خود در می‌آورند انتقادهایی زیادی را به ویژه از سوی بازی‌بازهای ایرانی به همراه داشته است.




موضوع مطلب :
دوشنبه 91 مرداد 9 :: 11:9 عصر :: نویسنده : دریچه نویس
زهرا اشراقی در کنار پسر دایی اش سید حسن خمینی




موضوع مطلب : سید حسن خمینی ، زهرا اشراقی ، خاتمی
پیوندها
لوگو
سیاسی ، اجتماعی ، اقتصادی ، فرهنگی و ...
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 85
  • بازدید دیروز: 132
  • کل بازدیدها: 218852